Sädehtivä Sinä on joogakurssi on sinulle Nainen, joka haluat lisää energiaa ja elinvoimaa oloosi sekä hengähdyshetkiä arjen keskelle.  

Tuntuuko sinusta, että on aika luoda ”nahkasi” uudestaan ja ladata lisää energiaa alkavaan vuoteen. Kurssilla tehdään kundaliinijooga harjoituksia ja meditaatioita, jotka auttavat elämänenergiaa virtaamaan. Kun, energia virtaa vapaasti pysymme terveinä ja elinvoimaisina. Harjoitukset puhdistavat ja tasapainottavat sekä kehoa että mieltä, lisäten sinun sisäistä ja ulkoista hehkua. Yksittäiset harjoitusten on myös tarkoitus haasta sinua, jotta voit kohdata omia sisäisiä rajoittavia uskomuksia.

Kurssi koostuu kymmenestä erilaisesta kerrasta ja harjoitukset soveltuvat kaiken tasoisille. Kaikki harjoitukset tehdään omista lähtökohdista ja keskitytään sisäisen maailmaa kokemiseen, sen sijaan, miltä kukin liike tai harjoitus näyttää.

Tunti koostu fyysisestä sarjasta, rentoutuksesta ja meditaatiosta. Sarjojen aktiviisuus vaihtelee.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Rakkaudella,

Mia

 

Aika:
Maanantaisin 5.2.-22.4.24 klo.19- 20.15

(ei tuntia 12.2. ja 1.4.24)

Paikka:
Villa Sydänmaa, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta:
135e

Ilmoittautuminen :

info@miamaa.fi,

Ilmoittauminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.