Raskaushieronta

75min 70e
90 min 80e

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on ihanan lempeä ja turvallinen tapa hoitaa kehoa ja mieltä koko raskauden ajan. Hoito rentouttaa, poistaa jännityksiä ja kipuja ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia muutoksia ja vaivoja. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja tasapainottaa hormonitoimintaa ja lisää hyvää oloa, joten sopii hyvin buustaamaan hyvää oloa ennen synnytystä. Hoidossa yhdistetään rytmistä hierontaa sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden hoitoa asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoito tehdään kylkimakuulla, vatsalla tai selällä maaten. Hoidossa käytetään luonnon öljyä. Hoidon jälkeen olo on syvärentoutunut. Hoito sopii erinomaisesti myös synnyttäneille äideille palauttamaan kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä.

Esteet hoidolle: Kuume, antibioottikuuri, verinen vuoto emättimestä, säännölliset supistukset ennen H 37 sekä raskausmyrkytys eli pre-eklampsia.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.