Synnytyksen lempeä käynnistely

90min 65 €

Synnytyksen lempeä kännistely/ stimulaatio toteutetaan yhdistelmähoitona akupunktiohoito koko keholta tai pelkästään korvista tai akupainantaa koko keholta sekä tehdään rentouttava pään, korvien ja hartioiden alueen hieronta, voidaan käyttää rebozo- liina rentoutukseen, tarvittaessa tasapainotetaan lantion aluetta Spinning Babies® tekniikoita käyttäen tai manuaalisesti.

Hoidon on tarkoitus herätellä ja valmistella sekä antaa potkua äidin keholle tulevaa synnytystä varten. Äidin keho ja vauva ovat viisaita ja synnytys käynnistyy, kun molemmat ovat valmiita. Hoidolla ei voida koskaan väkisin käynnistää synnytystä.

Synnytyksen käynnistymiseen vaikuttaa monet tekijät vauva, äidin vointi ja kohtu. Usein jokin huoli saattaa olla este käynnistymiselle, joten hoidon aluksi keskustellaan ja vapautetaan jännitykset, sen jälkeen tehdään rentouttava hoito.

Hoito voidaan tehdä H 39- 42 tai, kun käynnistystä on suunniteltu.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Seuraa somessa

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti 

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 5 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.