Lempeä akupunktio naisille 

60min 60€

Kätilön lempeä akupunktio on tarkoitettu hoitamaan naista läpi elämän. Se on turvallinen tapa hoitaa erilaisia naistenvaivoja kuukautiskipuja, vaihdevuosioireita sekä tukemaan stressaantunutta tai uupunutta kehoa ja mieltä.

Akupunktio on yksi osa Perinteistä Kiinalaista Lääketiedettä, joka perustuu Qi:n eli elämänenergian liikutteluun kehossa. Sen mukaan kehossa on meridiaaneja eli energiavirtoja ja ne voivat tukkeutua esim. fyysisestä traumasta tai negatiivisesta tunnetilasta. Akupunktion tarkoitus on saada energiatukokset auki ja energia virtaamaan kehossa. Se on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, joka sopii hyvin rinnakkain Länsimaiseen Lääketieteen kanssa. Hoidon tukena voidaan käyttää guasha kampaa ja öljyä.

Hoito tehdään steriileillä, kertakäyttöisillä ja ohuilla neuloilla. Neulan pistämisen tuntemukset ovat yksilöllisiä, neulan pistäminen voi tuntua, mutta yleensä ei satu. Hoito suositellaan tehtäväksi sarjahoitona. 

Esteet hoidolle: Verenvuototauti, verenohennuslääke käytössä, pahanlaatuisia kasvaimia, pahanlaatuinen infektio eli tulehdustila, olet alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena, veriteitse tarttuva tauti HIV tai hepatiitti.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.