Intialainen päähieronta

45min 50e

Intialainen päähieronta on rentouttava, tasapainottava ja virkistävä hoito, joka vaikuttaa kokonaisvaltaisesti. Se sopii mainiosti synnytyksen jälkeiseen aikaan tukemaan hyvinvointia sekä muille aikuisille perheenjäsenille. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiat, olkavarret, niska, päänahka ja kasvojen alue. Se lisää nestekiertoa pää- niska-hartia – alueella. Verenkierron vilkastuessa myötä aivot saavat lisää happea, silmien lihaksisto rentoutuu, katse kirkastuu ja aistit avautuvat. Niska- ja hartia jännitykset laukeavat ja yläselän liikkuvuus lisääntyy. Hoidon nautinnollinen ja rentouttava vaikutus lisää mielialahormonien tuotantoa ja näin kohottaa mielialaa luonnollisesti. 

Hieronta tehdään istualtaan vaatteiden päältä.

Esteet hoidolle; aivoinfarkti, aivoverenkiertoon tai pään alueen verenkiertoon liittyviä sairauksia tai häiriötiloja, epilepsia, valtimokovettumatauti, pahanlaatuinen kasvain, korkea verenpaine, tulehtunut hammas, korva-poskiontelo- silmätulehdus, migreenikohtaus päällä.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.