Mama Shiatsu – Raskaus- ja postpartumaika

60min 60 €

Mama Shiatsu on lempeä koko kehon hoito raskausaikaan ja synnytyksen jälkeen sekä äideille ja naisille, jotka kaipaavat hemmottelua. Hoito rentouttaa, antaa energiaa, tasapainottaa tunnetiloja, avaa energiatukoksia sekä lihaslukkoja ja lisää yhteyttä omaan kehoon. Raskausaikana se lisää yhteyttä kasvavaan lapseen, valmistaa tulevaan synnytykseen sekä synnytyksen jälkeen auttaa kehoa palautumaan ja rentoutumaan. Synnytyksen jälkeen tehtävässä hoidossa käsitellään niska, hartia, kasvot, korvat ja kohtu.

Shiatsu on peräisin Japanista, se perustuu Perinteiseen Kiinalaiseen lääketieteeseen, jossa avataan koko kehon energiaratoja peukalon ja kämmen painalluksin, venytyksin tai hieromalla. Kun energia saadaan virtaamaan, keho tasapainottuu ja keho itse korjaa häiriötilat. Shiatsu on turvallinen hoito koko raskauden ajan ja synnytyksen jälkeen, hoito tehdään vaatteiden päältä.

Kävin raskauden aikana shiatsu-hieronnassa, koska kärsin lihasjumeista ja vanhasta selkävammasta. Mian hellävarainen mutta tehokas hieronta yhdistettynä hänen lämpimään läsnäoloonsa ja ammattitaitoiseen, kuuntelevaan tapaansa hoitaa sai minut pääsemään hienosti koko raskausajan loppuun ilman ongelmia! Vaikka minulla on välilevyn pullistuma, pysyin kunnossa ja liikkuvana jopa lasketun ajan yli. Erityinen kiitos tulee hänen tapaansa kysyä ja kuunnella mitä minulla ensikertalaisena äitinä oli mielessä, ja saada mieleni sekä kroppani rentoon mutta energiseen odotustilaan. Suosittelen erittäin lämpimästi, vaikka et olisikaan odottava äiti, täältä saat kokonaisvaltaista hoitoa niin ruumiille kuin sielullekin. Suuri kiitos Mia!

Pia Murto

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.