Kotisynnytys

Haaveiletko lempeästä synnytyksestä oman kodin rauhassa? Onko koti sinulle paikka, joka luo turvallisen ympäristön synnyttää? Kotona synnyttäminen mahdollistaa synnytyksen etenemisen luonnollisessa tahdissa ilman sen kulkuun puuttumista. Kun synnyttäjä kokee olonsa turvalliseksi, hänelle annetaan synnytysrauha ja saa hän tukea, mahdollistavat ne lempeän ja turvallisen synnytyskokemuksen.

Ammattitaitoinen synnytystiimi tarjoaa sinulle ja perheellesi tuen ja taidon, jotta voit rauhassa sukeltaa synnytyskuplaan. Tiimi koostu useimmiten kahdesta kätilöstä. 

Kotisynnytys on mahdollinen matalan riskin synnyttäjälle. Matalan riskin synnyttäjä on henkilö, jolla ei ole vakavia perussairauksia ja eikä sellaisia raskaudenaikaisia ongelmia, jotka voisivat aiheuttaa ongelmia synnytyksen aikana. Kohtuvauvan pää tulee olla alaspäin.

Kotisynnytys paketti sisältää kaksi tapaamista ennen synnytystä, päivystyksen, synnytyksen hoidon ja vauvasi hyvinvoinnin tarkkailun sekä synnytykseen tarvittavat välineet, synnytyksen jälkeinen tarkkailu, kotikäynti synnytyksen jälkeisenä päivänä ja synnytyksen läpikäynti sovittuna ajankohtana.

Jos haluat oman kätilön synnytysmatkallesi mukaan, niin ota yhteyttä.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.