Synnytysvalmennus

3h 165€

Haluatko lähteä synnyttämään täynnä itseluottamusta ja saada mahdollisimman lempeä synnytyskokemus? Synnytys on yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista, jonka synnyttäjä ja kumppani muistaa läpi elämän, juuri siksi siihen kannattaa panostaa ja synnytystaitoja harjoitella. Synnyttäjä luo oman synnytyskokemuksen pohjalta uuden kuvan itsestä, missä myönteinen kokemus tukee ja voimaannuttaa synnyttäjää ihmisenä, naisena, kumppanina ja äitinä, päinvastainen kokemus voi rikkoa sitä.

Synnytysvalmennuksessa saat tietoa synnytyksen fysiologista ja anatomiasta sekä tunnetason prosesseista. Valmennuksessa harjoitellaan erilasia keinoja, miten rentouttaa keho ja mieli. Valmennus vahvistaa itseluottamusta omaan kehoon ja sinuun synnyttäjänä. Opetellaan, miten tukihenkilö voi parhaiten tukea synnyttäjää. Opetellaan tunnistamaan vauvan asentoa kohdussa. Harjoitellaan erilaisia asentoja ja tekniikoita, jotka vapauttavat lantion alueen jännityksiä ja auttavat vauvaasi optimaaliseen asentoon. Keskustellaan synnytyskivusta ja sen hallinnasta sekä opetellaan erilaisista luonnollisia ja lääkkeettömistä kivunlievitysmenetelmiä. Keskustellaan ravinnon merkityksestä ja miten sen avulla voi tukea tulevaa synnytystä. Keskustellaan synnytyksen jälkeisestä ajasta ja synnytyksestä palautumisesta.

Valmennuksessa on mahdollista keskittyä johonkin tiettyyn aihealueeseen tai käydä läpi laajemmin. Valmennuksen jälkeen sinulla on paljon tietoa ja taitoa, sisäinen voimasi on aktivoitu.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.