Seksuaalineuvonta

60min 80e

Onko sinulla jokin seksuaalisuuteen liittyvä kysymys, joka mietityttää tai häiritsee? Jos jokin asia häiritsee, on siitä tärkeää keskustella ammattilaisen kanssa. 

Seksuaalisuus on osa meidän kaikkien elämää, inhimillisyyttä, se liittyy siihen, miten koemme itsemme, kehomme ja sukupuolisuuden. Jokaisen ihmisen seksuaalisuus on ainutlaatuinen ja sen kokemus muuttuu läpi elämän. Seksuaaliseen hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavat lapsuus ja nuoruusvuosien tapahtumat, uskomukset, kulttuuri, parisuhdehaasteet ja erilaiset sairaudet. Tapaamisen aikana on lupa tuoda seksuaalisuuteen liittyviä asioita esille ja keskustella niistä luottamuksellisessa ilmapiirissä. Keskustelun tavoite on luoda myönteinen suhde seksuaalisuuteen ja tukea seksuaaliterveyttä.

Tapaamiskerrat 1- 5 kertaa, usein jo muutama kerta on riittävä määrä. Tarjoan seksuaalineuvontaa raskautta toivoville, odottajille ja synnyttäneille perheille. Tapaaminen voidaan järjestää yksin tai niin, että kumppani on mukana.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Seuraa somessa

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti 

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 5 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.