Mamajooga

Mamajooga on lempeä tapa lisätä raskausajan hyvinvointia ja harjoitella synnytystaitoja. Se valmentaa tulevaan synnytykseen, sen avulla opit kuuntelemaan kehoasi, se auttaa tutustumaan omiin voimiisi, vahvistaa sidettäsi syntymättömään lapseesi ja on omiaan vähentämään synnytyspelkoa. Joogan lempeät liikkeet hoitavat ja huoltavat kehoasi sekä samalla keho vahvistuu. Se sisältää erilaisia harjoituksia, jotka tasapainottavat ja vahvistavat mieltä ja näin lisäävät tunnetta oman kehon hallinnasta. 

Mamajoogan voit aloittaa missä tahansa raskauden vaiheessa, voit tulla mukaan vielä loppuraskaudessa, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka.

Yksittäinen tunti koostuu, lämmittelystä, joogasarjasta, meditaatiosta ja loppurentoutuksesta. Mamajoogassa yhdistän laaja osaamistani, joten se on enemmän kuin joogaa.

Yksilöllinen Mamajooga valmennus

165e

On tarkoitettu sinulle, joka haluat henkilökohtaisen omiin tarpeisiisi suunnitellun kokonaisuuden, joka tukee raskauden ajan hyvinvointia ja saat harjoitella synnytystaitoja. Valmennus sisältää keskustelun, jossa kartoitetaan toiveet ja tarpeet, kolme 90 minuutin joogatuntia, jokaisella kerralla saat pienen kotitehtävän, joka tukee hyvinvointiasi ja viimeisellä kerralla saat oman henkilökohtaisen joogaharjoituksen. Ohjelma suunnitellaan niin, että se sopii yhdistettäväksi osaksi muuta elämää ja helppo toteuttaa.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.