Meksikolainen sulkemisseremonia 

2,5h 120e

Sulkemisseremonia on kaunis tapa ravita kehoa ja mieltä synnytyksen tai keskenmenon jälkeen.  Sen tarkoitus on auttaa äitiä siirtymään yhdestä tilasta ja roolista toiseen, uuteen elämänvaiheeseen. Keho ja kohtu kantavat ainutlaatuista tarinaa, joilla on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi. Seremonia kannustaa äitiä pitämään huolta itsestä sekä muistuttaa oman kehon kauneudesta ja ihmeellisyydestä. Hyvinvoiva äiti saa koko perheen kukoistamaan.

Aluksi keskustellaan synnytyskokemuksesta/ elämäntilanteesta, sen jälkeen tehdään rentouttava shiatsuhieronta, reboza – liinoilla hieronta ja sulkeminen ja lopuksi tehdään äänimaljarentoutus tai rentoutuminen hiljaisuudessa oman toivomuksen mukaan.

Sulkemisseremonia suositellaan tehtäväksi aikaisintaan 6 – 8 viikkoa synnytyksen jälkeen ja takarajaa seremonialle ei ole, voidaan tehdä jokaisen synnytyksen jälkeen.

Voidaan tehdä myös äideille, jotka ovat tulleet äideiksi adoption / sijaisvanhemmuuden kautta. Voidaan tehdä myös naisille, jotka eivät ole saaneet lapsia ja haluavat kunnioittaa omaan kehoa seremonialla esimerkiksi uuden elämävaiheen alkaessa.

reboza -liina on meksikolaisten naisten käyttämä huivi, joka käytetään kantamaan lapsia, apuna synnytyksessä ja arjessa sekä vaatteena.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 5 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.