Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta & hoito-ohjeet 

60min 50e 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on hellä, tasapainottava ja kokonaisvaltainen tapa hoitaa vauvaasi. Hieronnalla voidaan saada apua monenlaiseen vaivaan kuten vatsavaivat, koliikki, uniongelmat, itkuisuus, kehon jäykkyydet ja virheasennot sekä toimii loistavana apuna myös imetyspulmissa rentouttaen jumitiloja. Hieronta saa vauvan mielihyvähormonit liikkeelle, syventää hengitystä, rentouttaa, vilkastuttaa verenkiertoa, parantaa ruuansulatusta, tukee vauvan fyysistä kehitystä ja parantaa unen laatua. Käynnillä vanhemmat saavat oireenmukaiset hierontaohjeet vauvan hoitamiseen.

Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan useampi hoitokerta.

Huomioitavaa, rokottamisesta 3-5 välipäivää, ei hoideta kuumeisena tai jos iholla tulehdusreaktio tai antibioottikuurin aikana.

”Kävin pienen 2 kk vanhan poikani kanssa vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa. Hieronta oli rento ja rauhallinen sekä poikani tykkäsi koko ajan eikä itkenyt tai kipuillut. Hoitaja otti hyvin kontaktia häneen ja kuunteli vauvan tarpeita sekä osasi puhua hänelle samalla kun hoiti varmoin ja pehmoisin ottein. Hieronta ja mukaan saamamme kotihierontaohjeet auttoivat meidän koliikkia ja saimme pitkästä aikaa nukuttua hyviä unia useina yöinä hieronnan jälkeen. Suosittelemme lämpöisästi ja poikamme tulee ehdottomasti uudestaan.

Heidi ja Otso

”Meillä auttoi tämä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta pojan ilta/yöitkuihin, mahanpuruihin ja nukkumiseen.

Voin suositella kokeilemaan ja vauvalle tämä on varmasti ihana hemmotteluhetki.”

Sini

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.