Naisten Sydänmatka -joogakurssi on sinulle nainen, joka haluat pysähtyä oman sydämesi äärelle, vahvistaa omanäköistä elämää, saada hengähdyshetkiä ja rauhan kokemusta eloosi. 

Kurssilla tehdään kundaliinijooga harjoituksia ja meditaatioita, joissa keskitytään mm. avaamaan sydänkeskusta ja tehdään sydäntä avaavia meditaatioita. Avoin sydän on myötätuntoinen, hyväksyy itsensä ja muut kanssakulkijat juuri sellaisena kuin he ovat. Kurssi sopii erilaisiin elämäntilanteisiin, saatat olla jonkin muutoksen äärellä ja haluat vahvistusta oman viisauden äärellä, olet kokenut surua tai menetystä ja sydämesi tarvitsee hoivaa, olet uupunut, ja tarvitset lepoa ja energiaa tai haluat oppia uusia tapoja hoitaa itseäsi.

Lähde mukaan sinä upea Nainen, kulkemaan omannäköistä elämää. Kurssin tavoitteena on vahvistaa ja rohkaista sinua kulkemaan sydäntietoista elämää sekä kokemaan syvä elossa olemisen tila. Joogaharjoitusten tarkoitus on myös haastaa sinua, jotta voit kohdata omia sisäisiä rajoittavia uskomuksia.  

Kurssi koostuu kymmenestä kerrasta ja harjoitukset soveltuvat kaiken tasoisille. Jokainen harjoitus tehdään omista lähtökohdista ja keskitytään sisäisen maailmaa kokemiseen, sen sijaan, miltä kukin liike tai harjoitus näyttää. 

Tervetuloa sinä upea Nainen voimaantumaan yhdessä!

Aika:

Maanantaisin 5.9- 14.11.22, klo. 19- 20.15 (17.10., ei tuntia)

       

Paikka:

Mielentila, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta:

135e

Ilmoittautuminen ja kysymykset:

info@miamaa.fi, ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.