Mamajoogan tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, tukea äitiyden matkaa, vahvistaa luottamusta omaan kehoon, harjoitella taitoja, jotka auttavat sinua tulevassa synnytyksessä.

Mamajooga valmistaa tulevaan synnytykseen, sen avulla opit kuuntelemaan itseäsi, se auttaa tutustumaan omiin voimiisi, vahvistaa sidettäsi syntymättömään lapseesi ja on omiaan vähentämään synnytyspelkoa. Joogan lempeät liikkeet hoitavat ja huoltavat kehoa ja samalla keho vahvistuu. Teemme liikkeitä, jotka tuovat tilaa kasvavalle lapselle ja omalle hengitykselle sekä harjoituksia, jotka tasapainottavat mieltä ja näin lisäävät tunnetta oman kehon hallinnasta.

 

Voit aloittaa mamajoogan missä tahansa raskauden vaiheessa, voit tulla mukaan vielä loppuraskaudessa, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Jokainen tunti on omanlainen kokonaisuus. Voit kysyä paikkaa myös lyhyemmäksi ajaksi, jos synnytysajankohta on lähellä.

 

 

Aika:

Maanantaisin klo. 17- 18.30

19.2.-25.3.24

Paikka:

Villa Sydänmaa, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta: 120e

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut :

info@miamaa.fi

Ilmoittauminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu.

 

 

 

 

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.