Valovoimainen Nainen

Valovoimainen Nainen-joogakurssi on sinulle nainen, joka tarvitset lisää energiaa ja voimaa kevääseen sekä hengähdyshetkiä arjen keskelle. 

Kurssi auttaa sinua puhdistamaan ja tasapainottamaan koko kehon energiajärjestelmää. Kurssilla käydään läpi kaikki kahdeksan energiakeskusta eli chakraa ja tehdään kutakin tasapainottava joogasarja. Joogisen filosofian mukaan, kun energia virtaa energiakeskusten läpi vapaasti, pysymme terveinä ja elinvoimaisina.

Kurssilla tehdään kundaliinijooga harjoituksia ja meditaatioita, jotka auttavat elämänenergiaa virtaamaan ja näin vahvistamaan sinun valovoimaisuutta. Yksittäisten joogaharjoitusten tarkoitus on myös haastaa sinua, jotta voit kohdata omia sisäisiä rajoittavia uskomuksia. Kurssin aikana saat tietoa chakroista ja miten vahvistaa niitä sekä saat lisää energiaa eloosi.

Kurssi koostuu kymmenestä kerrasta ja harjoitukset soveltuvat kaikentasoisille. Kaikki harjoitukset tehdään omista lähtökohdista ja keskitytään sisäisen maailmaa kokemiseen, sen sijaan, miltä kukin liike tai harjoitus näyttää. 

Tervetuloa sinä upea Nainen voimaantumaan kevään kurssille!

Aika: Maanantaisin 31.1- 11.4.22 klo. 19-20.15, (28.2.22 ei tuntia)

Paikka: Mielentila, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta: 120e

Ilmoittautuminen ja kysymykset: info@miamaa.fi,
ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.