Mamakurssi

Tiesitkö, että tulevaan synnytyskokemukseen on mahdollista vaikuttaa valmistautumalla ja harjoittelemalla? Synnytys on yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista, jonka synnyttäjä muistaa läpi elämän, juuri siksi siihen kannattaa panostaa ja synnytystaitoja harjoitella. 

Mamakurssin tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, tukea äitiyden matkaa, vahvistaa luottamusta omaan kehoon, harjoitella synnytystaitoja ja saada konkreettisia työkaluja. Kurssi koostuu viidestä mamajoogasta sekä yhdestä kumppanin kanssa yhteisestä kerrasta. Kurssilla harjoittelemme mm. seuraavia; hengitys, rentoutuminen, mielen voima, visualisointi, rentouttavat asennot ja liikkeet, äänen käyttö, kosketuksen voima ja paljon muuta.

Mamajooga valmistaa tulevaan synnytykseen, sen avulla opit kuuntelemaan itseäsi, se auttaa tutustumaan omiin voimiisi, vahvistaa sidettäsi syntymättömään lapseesi ja on omiaan vähentämään synnytyspelkoa. Joogan lempeät liikkeet hoitavat ja huoltavat kehoa ja samalla keho vahvistuu. Teemme liikkeitä, jotka tuovat tilaa kasvavalle lapselle ja omalle hengitykselle sekä harjoituksia, jotka tasapainottavat mieltä ja näin lisäävät tunnetta oman kehon hallinnasta.

Viimeisellä kerralla valmentaudutaan synnytykseen ja harjoitellaan aikaisemmin opittua yhdessä kumppanin kanssa helposti lähestyttävällä tavalla sekä tehdään erilasia pariharjoituksia vahvistamaan keskinäistä luottamusta ja kohottomaan tiimihenkeä tulevaa synnytystä varten.

Voit aloittaa kurssin missä tahansa raskauden vaiheessa, voit tulla mukaan vielä loppuraskaudessa, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Mukaan tarvitset rennot ja mukavat vaatteet, juomapullon ja halutessasi oma alusta.

Aika: Maanantaisin 12.9.- 17.10 .22. klo. 17- 18.30 ja kurssin viimeinen kerta on klo. 17- 19.30  yhteensä 10h

     

Paikka: Mielentila, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta: 160e 

Ilmoittautuminen: info@miamaa.fi,
ilmoittauminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu.

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Ajanvaraus arkisin klo.10-18. Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 10 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.