Mamakurssi

Tiesitkö, että tulevaan synnytyskokemukseen on mahdollista vaikuttaa valmistautumalla ja harjoittelemalla? Synnytys on yksi elämän tärkeimmistä tapahtumista, jonka synnyttäjä muistaa läpi elämän, juuri siksi siihen kannattaa panostaa ja synnytystaitoja harjoitella. 

Kurssin tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, tukea äitiyden matkaa, vahvistaa luottamusta omaan kehoon, harjoitella synnytystaitoja ja saada konkreettisia työkaluja. 

Kurssi koostuu viidestä mamajoogasta kerrasta sekä yhdestä kumppanin kanssa yhteisestä kerrasta. Kurssi koostuu erilaisista teematunneista, harjoittelemme mm. seuraavia; hengitys, rentoutuminen, mielen voima, visualisointi, rentouttavat asennot ja liikkeet, äänen käyttö, kosketuksen voima ja paljon muuta. Viimeisellä kerralla harjoittelemme aikaisemmin oppimaamme yhdessä kumppanin kanssa helposti lähestyttävällä tavalla ja teemme erilasia pariharjoituksia vahvistamaan keskenäistä luottamusta tulevaa synnytystä varten.

Mamajooga valmistaa tulevaan synnytykseen, sen avulla opit kuuntelemaan itseäsi, se auttaa tutustumaan omiin voimiisi, vahvistaa sidettäsi syntymättömään lapseesi ja on omiaan vähentämään synnytyspelkoa. Joogan lempeät liikkeet hoitavat ja huoltavat kehoa ja samalla keho vahvistuu. Teemme tilaa kasvavalle lapselle ja omalle hengitykselle sekä harjoituksia, jotka tasapainottavat mieltä ja näin lisäävät tunnetta oman kehon hallinnasta.

Voit aloittaa kurssin missä tahansa raskauden vaiheessa, voit tulla mukaan vielä loppuraskaudessa, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Mukaan tarvitset rennot ja mukavat vaatteet, juomapullon ja halutessasi oma alusta.

Aika: Ryhmä 1. Maanantaisin 6.9- 11.10.21 klo. 17-18.30

          Ryhmä 2. Maanantaisin 1.11- 13.12.21 klo. 17-18.30 (6.12. ei tuntia)       

Paikka: Mielentila, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta: 125e 

Ilmoittautuminen: info@miamaa.fi, ilmoittauminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu.

 

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Seuraa somessa

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti 

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 5 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.