Naiseuden voimassa 

Naiseuden voimassa -joogakurssi on suunniteltu sinulle nainen, joka haluat kulkea omassa voimassa sydän auki, sekä saada iloa ja energiaa arkeesi. 

Kurssilla tehdään kundaliinijooga harjoituksia ja meditaatioita, jotka nostattavat sinun säteilyä ja kauneuttasi juuri omanlaisena upeana naisena. Joogaharjoitusten tarkoitus on myös haastaa sinua, jotta voit kohdata omia sisäisiä rajoittavia uskomuksia.  Kurssin tavoitteena on vahvistaa ja rohkaista sinua kulkemaan omassa voimassasi sekä kokemaan syvä elossa olemisen tila.

Kurssi koostuu kymmenestä kerrasta ja harjoitukset soveltuvat kaikentasoisille. Kaikki harjoitukset tehdään omista lähtökohdista ja keskitytään sisäisen maailmaa kokemiseen, sen sijaan, miltä kukin liike tai harjoitus näyttää. 

Tervetuloa sinä upea Nainen voimaantumaan yhdessä!

Aika: Maanantaisin 30.8.- 1.11.21 klo. 19-20.15

       

Paikka: Mielentila, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

 

Hinta: 120e

 

Ilmoittautuminen ja kysymykset: info@miamaa.fi, ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu.

 

Yhteys

info@miamaa.fi
041- 4309122
Varaa aika mieluiten tekstiviestillä tai WhatsApp viestillä, niin otan sinuun yhteyttä pian!

Seuraa somessa

Osoite

Kotkankatu 3b 24, 65350 Vaasa

Lahjakortti 

Osta lahjaksi hyvinvointia ja ilahduta lahjan saaja.

Lahjakortti on voimassa 6kk

Kotikäynti

Kotikäyntimaksu 5 € lisätään kotikäynteihin. Teen kotikäyntejä Vaasan alueella noin 10 km säteellä sekä otan vastaan hoitohuoneella omassa kodissa Suvilahdessa.